Open menu

De nous,...

Afbeelding Wie zijn we

Wie zijn we

VMHconstruct is niet zomaar een aannemer. Wij gaan van in ontwerp meedenken met de klant en de architect  zowel naar vormgeving, budget als naar bouwmaterialen toe.

Ons team van specialisten staat in voor de opvolging van uw nieuwbouw of verbouwing tot en met oplevering. 

Wij voeren dus niet alleen uit, maar denken ook graag mee tijdens het ontwerp ten einde de bouwkost onder controle te houden en een realistisch project te realiseren!

.

Wat doen we

VMHconstruct realiseert zowel uw nieuwbouw- als renovatieproject. VMH is uw enige aanspreekpunt doorheen uw ganse bouwproces! Een team van vakmensen staat in voor de uitvoering van uw project. Beheer van budget, planning en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk, samen met de open communicatie met de klant.

Wij hopen uw bouwplannen opgemaakt door uw architect of interieurarchitect te mogen realiseren.

Afbeelding Wat doen we
Afbeelding Onze troeven

Onze troeven

Bouwen is op heden een heel complex gegeven geworden. Zowel EPB, Veiligheid, materialen,... wijzigen continu. VMHconstruct is een totaalaannemr die alle werken van A tot Z uitvoert en coördineert. U hebt als klant dus één aanspreekpunt! 

Wij staan voor duidelijke communicatie en informatie naar de klant toe. Planning, uw budget, kwaliteit en communicatie zijn onze stokpaardjes.

VMHconstruct is de partner voor uw bouwproject!

Missie

VMHconstruct is een ervaren en betrouwbaar aannemer, die voor onze klant een kwalitatief eindresultaat als objectief stelt. Wij zorgen er samen met de architect voor dat onze klanten zowel bouwtechnisch als architecturaal de hoogst mogelijke realisatie binnen hun vooropgesteld budget kunnen realiseren, dat voldoet aan de huidige normen met de hedendaagse materialen. Wij zijn er voor u tijdens uw bouwproject! Klant blijft voor ons "Koning"!

Afbeelding Missie

VMHconstruct is TROTS op uw woning!

VMHconstruct maakt van uw project niet zomaar een huis, maar een "THUIS"!

Bouw in vertrouwen, bouw met VMHconstruct!